Een Promo Code Gebruiken

Je kan een promo code gebruiken voor het in-app betalen. Om je korting te activeren moet je de promo code invoeren voordat je de rit besteld.

• Ga naar het Hoofdmenu (links boven in de hoek) en klik op Betalingen
  • Selecteer je gewenste betaalmethode: kaart/contant
  • Scroll naar beneden en in promoties klik Promocode invoeren
  • Voer de promo code in en klik Toepassen.

Een Promotie Selecteren

Kijk in betalingen sectie (links boven in de hoek) om al jouw actieve en recente niet-actieve promoties te zien. Als je meer dan 1 promotie hebt toegevoegd kun je handmatig beslissen welke korting je wilt gebruiken voordat je een rit besteld.

Wanneer dit beschikbaar is, kun je:

• Kiezen welke promotie je wilt gebruiken voor je volgende rit
  • De gebruiksvoorwaarden van elke promotie bekijken.

Als je problemen hebt met het gebruiken van een promo code voor een rit, check de Problemen met een Promo Code en de Problemen met een Verwijzingscode artikelen voor hulp.

Let op:

• Als je de betaalmethode veranderd hebt moet je de code opnieuw selecteren
  • Wanneer de waarde van de promo code hoger is dan de prijs van de rit kan het resterende bedrag niet voor een andere rit gebruikt worden.