Mislukte Kaart Betaling

Als je een mail ontvangt dat een betaling met betaalkaart is mislukt kunnen daar verschillende redenen voor zijn.

Om de meest voorkomende problemen op te lossen, controleer of:

• Jouw saldo genoeg is om voor de rit te betalen
  • Jouw kaart verlopen is
  • E-commerce transacties geautoriseerd zijn voor deze kaart
  • De maandelijkse bestedingslimiet voor online aankopen is overschreden.

Om een mislukte betaling op te lossen adviseren wij het volgende:

• Contacteer je bank of credit card maatschappij
  • Informeer ze over het bedrag en wanneer de rit is geëindigd, zodat ze de transactie door kunnen laten gaan.

Wanneer de bank of credit card maatschappij bevestigd dat de transactie opnieuw geprobeerd kan worden, kun je de optie Betaling opnieuw proberen in de app gebruiken:

• Open de app
  • Klik op Betalingen
  • Kies een geldige kaart met genoeg saldo.

Neem contact op met ons Support team als het probleem zich nog steeds voordoet.

Let op: Je kunt geen rit bestellen met in-app betaling totdat de mislukte betaling is opgelost.