Opnieuw versturen van een betaalbewijs

Betaalbewijzen worden na elke voltooide rit naar het e-mailadres verstuurd dat gekoppeld is aan jouw Bolt account. Als je wilt dat het naar een ander e-mailadres wordt verstuurd, kun je jouw e-mailadres veranderen op jouw account.

Als je wilt dat een betaalbewijs opnieuw naar je wordt verstuurd, open dan de Bolt-app en volg de volgende stappen:

• Open jouw ritgeschiedenis
  • Zoek de rit waarvan je het betaalbewijs opnieuw wilt ontvangen
  • Klik op de drie kleine puntjes in de rechterbovenhoek
  • Selecteer Betaalbewijs opnieuw verzenden

Als je een overzicht nodig hebt van al jouw betaalbewijzen, neem dan contact op met ons Support team door je aanvraag via dit artikel te sturen.