Verloren Voorwerpen

Verloren voorwerp

Je hebt 24 uur de tijd om contact op te nemen met de chauffeur en af te spreken voor de overhandiging.

• Selecteer het Hoofdmenu (links, boven in de hoek)
  • Klik op Rit geschiedenis
  • Kies een rit
  • Klik op Bellen.

Mocht je meer hulp nodig helpen, neem dan contact op met ons Support team

Telefoon verloren

Neem contact op met ons Support team als je je telefoon hebt verloren of er zijn meer dan 24 uur verstreken. Deel de informatie van de rit en wij zullen ons best doen om jouw verloren voorwerp terug te vinden.

Let op:

• Chauffeurs worden gevraagd verloren voorwerpen terug te brengen naar ons kantoor of naar het dichtstbijzijnde politiebureau
  • Wij zullen alles eraan doen om u te helpen maar, Bolt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor voorwerpen die u tijdens een rit hebt verloren
  • Het kost de chauffeur tijd en moeite om uw verloren voorwerp terug te brengen. Een kleine vergoeding wordt altijd gewaardeerd.