Een Rit Beoordelen

Aan het einde van elke rit verschijnt er een optie op je scherm waarmee je jouw rit kunt beoordelen.

Dit is hoe je een rit beoordeeld:

• Klik om het aantal sterren te wijzigen
  • Laat een toelichting achter.

Vergeet na je volgende rit niet om de chauffeur een beoordeling te geven. Bij een beoordeling van 4 of 5 sterren krijg je de optie om fooi te geven.

Let op:

• 1 Ster betekent dat je een slechte ervaring hebt gehad, 5 sterren een uitstekende.
  • Wij waarderen je feedback, dus vergeet niet na elke Bolt rit een beoordeling achter te laten. Zo behouden wij de beste chauffeurs en kunnen we jou een veilige dienst van hoge kwaliteit blijven aanbieden.