De Bolt Nieuwsbrief Ontvangen

De Bolt nieuwsbrief geeft je actuele informatie over prijzen, de app, updates en andere relevante updates.

Volg de volgende stappen om de nieuwsbrief de ontvangen of om je af te melden:

• Klik op het Hoofdmenu (linksboven in de hoek)
  • Selecteer je Profiel
  • In iOS, klik Bolt Nieuwsbrief AAN (groen) of UIT (grijs)
  • In Android, klik op Communicatie voorkeuren en klik op de knop Ik wil nieuws ontvangen over Bolt en rit kortingen.

Let op:

• Dit betreft alleen de nieuwsbrief, niet het betalingsbewijs
  • Mocht je problemen hebben bij met het afmelden van de nieuwsbrief, meld je dan af via de app of neem contact op met ons support team.