Je Telefoonnummer Wijziggen

Elk account is gekoppeld aan een specifiek telefoonnummer. Dit kan niet veranderd worden. Je kunt een nieuw nummer gebruiken door een nieuwe account te openen.

Dit is simpel:

• Ga naar je profiel onder het Hoofdmenu (linksboven in de hoek)
  • Klik op het log uit icoon
  • Vul je nieuwe nummer toe en  je ontvangt een SMS.

Mocht je geen SMS ontvangen, probeer dan het volgende:

• Herstart je mobieltje of zet de vliegtuigmodus aan en weer uit
  • Probeer nog eens in te loggen via SMS. Wacht 60 seconden op de SMS.
  • Als je de SMS niet ontvangt, probeer dan de optie bellen
  • Als het niet lukt om te bellen, contacteer dan je telefoonprovider, zodat je door ons gebelt kan worden.

Let op: Het is niet mogelijk om de geschiedenis van je ritten over te zetten naar je nieuwe account.