Problemen met een Verwijzingscode

Je kunt Bolt naar je vrienden verwijzen door je verwijzingscode te delen.

Zodra je vriend(en) jouw verwijzingscode hebben gebruikt, sturen we een verwijzingscode, de vervaldatum en de naam van je vriend naar jouw geregistreerde Bolt-e-mailadres.

Als je een probleem hebt met deze code, of je hebt je promo code niet ontvangen nadat je je vriend hebt uitgenodigd, controleer dan even de onderstaande informatie:

• Je vriend moet de code gebruiken die je hebt gedeeld voor de allereerste rit met Bolt
  • Verwijzingscodes kunnen alleen worden ingewisseld door nieuwe gebruikers die een betaalmethode of apparaat niet delen met een bestaande gebruiker
  • Deze codes kunnen niet worden ingewisseld door bestaande gebruikers die nieuwe accounts aanmaken
  • Ze zijn valutaspecifiek en werken daarom niet in alle landen.

Als je het antwoord op je vraag over verwijzingscodes niet kunt vinden, neem dan contact op met ons Support team via de app.