Apple Pay Activeren

Bolt heeft onlangs Apple Pay toegevoegd als betalingsoptie voor reizen op het mobiele iOS-apparaat. Apple Pay wordt geactiveerd op uw iOS-apparaat wanneer je een ondersteunde kaart toevoegt.

Gebruik de volgende stappen om Apple Pay in te stellen:

• Ga naar Instellingen
  • Klik op Wallet & Apple Pay
  • Selecteer Een kaart toevoegen
  • Volg de stappen om een ​​kaart toe te voegen.

Apple doet mogelijk een kleine transactie om te controleren of de kaart die u heeft toegevoegd, werkt.

Apparaatvereisten:

• Apple Pay werkt alleen op iOS-apparaten: iPhone 6 of latere versies
  • We raden je aan jouw besturingssysteem bij te werken naar de nieuwste versie; iOS 10.0 of hoger
  • Voeg een ondersteunde kaart toe.

Hoe werkt het:

• Selecteer Apple Pay in het betalingsgedeelte van Bolt en Vraag uw je reis aan
  • Er verschijnt een Apple Pay-blad met de vraag om jezelf te identificeren
  • Scan je vingerafdruk, gezichtsherkenning of gebruik een toegangscode; afhankelijk van hoe het was opgezet
  • De betaalmethode is nu geactiveerd.

Let op:

• Als je ApplePay uit jouw app wilt verwijderen,kan je jouw kaart uit de Apple Pay-wallet verwijderen en wordt deze automatisch uit je Bolt-app verwijderd
  • Als de betaling voor de rit mislukt, kan je geen nieuwe rit aanvragen totdat je voor de vorige rit hebt betaald
  • Apple Pay Wallet is actief in de volgende landen.