Reizen met Kinderen

Kinder en babyzitjes zijn niet gebruikelijk in voertuigen van chauffeurs. Een speciale categorie voor reizen met kinderen is alleen in sommige steden beschikbaar. Check in de app of dat in jou stad het geval is.

We raden je aan om zelf een kinderzitje te brengen en deze te installeren of gelijk na de bestelling de chauffeur te vragen of het dit in zijn voertuig heeft.

Hou er rekening mee dat een chauffeur een dergelijk verzoek kan annuleren als hij geen zitje heeft en het gevaarlijk is zonder dit een kind te vervoeren.