Een Fooi Geven aan Je Chauffeur

Als blijk van waardering heb je de optie om aan het einde van elke rit een fooi te geven aan je chauffeur. Zodra je de chauffeur een beoordeling geeft tussen de 4 en 5 sterren, verschijnt de optie om een fooi te geven. Selecteer het bedrag dat je wilt geven of gebruik de optie Voeg een bedrag toe.

Een fooi geven is niet verplicht en je kunt deze stap overslaan door de chauffeur te beoordelen en op afsluiten te klikken. Hierdoor blijft het fooi bedrag op nul euro.

De optie om een fooi te geven blijft voor 15 minuten zichtbaar nadat de rit is beëindigd. Als je de chauffeur al een fooi hebt gegeven of meer dan 15 minuten hebt gewacht, vervalt deze optie.

Als je de optie contant betalen hebt geselecteerd, kun je de chauffeur contant fooi geven.