Problemen met een Promo Code

In het geval van een probleem met een promo code; check even of:

• Jouw promo code of korting niet verlopen is en voldoet aan alle voorwaarden van de campagne
  • Je de promo code goed hebt toegepast
  • Je de promocode voor een auto rit hebt toegepast (en niet voor een scooter rit)
  • Je meest recente app versie gebruikt.

Hier zijn nog een paar andere dingen waar je op moet letten:

• Een promo code voor een rit in een bepaald land kan niet in een ander land gebruikt worden
  • Twee promo codes kunnen niet samen gebruikt worden. Selecteer de promo code die je wilt gebruiken voordat je een rit besteld.
  • Als je de betalingsmethode veranderd moet je de promo code opnieuw selecteren
  • Als de waarde van een promo code hoger is dan de prijs van de rit kan het resterende bedrag niet gebruikt worden voor een andere rit
  • Sommige kortingen hebben een procentuele waarde en verminderen de prijs van een rit met een bepaald bedrag
  • Sommige procentuele kortingen hebben een maximale waarde.

Als het bovenstaande geen oplossing biedt, neem dan even contact op met ons support team via de App.