Verwijder mijn Bolt gegevens

Bolt gebruikt en verwerkt jouw persoonlijke gegevens. Met het installeren van en aanmelden in de Bolt app ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en geef je toestemming voor het verzamelen en verwerken van jouw gegevens.

Jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen zolang jij een actief account hebt. Om een verzoek te doen voor al jouw persoonlijke gegevens kun je contact opnemen met ons Support team via de app.

Om de gegevens te verwijderen, moet je een verzoek doen om je account te verwijderen. Al je persoonlijke gegevens zullen dan verwijderd worden uit ons bestand, behalve gegevens die we nodig hebben voor financiele, mogelijk geschillen en fraude verhelpende situaties. Voor meer informatie, bekijk onze privacyverklaring voor passagiers.