Endring av språket i markedsføringen

Bolts markedsføring (sendt via e-post, varslinger i app, og notifikasjoner) er tilgjengelig på de mest populære språkene i hvert marked, og de avhenger av språket du har valgt i profilinnstillingene dine i appen.

For å endre språket for markedsføring, gå til profilinnstillingene i appen og endre språket.

Hvis det lokale markedets markedsføring ikke er tilgjengelig på det valgte språket, vil du motta dem på engelsk.