Å løse en mislykket betaling

En kortbetaling kan mislykkes av flere grunner:

• Du har utilstrekkelige midler på kontoen din
  • Kortet ditt er utløpt
  • E-commerce transaksjoner er ikke aktivert for kortet ditt
  • Du har overskredet den daglige / månedlige grensen for online-kjøp.

For å løse en mislykket betaling, vennligst ta kontakt med banken din eller kredittkortselskapet ditt for å informere dem om beløpet og datoen for turen, slik at de kan godkjenne transaksjonen.

Etter at banken din eller kredittkortutstederen har bekreftet at transaksjonen kan prøves på nytt, vennligst bruk alternativet Prøv å betale på nytt i Betalinger seksjonen.

Hvis du fortsatt har noe problemer, vennligst ta kontakt med brukerstøtte vår gjennom appen.