Jeg ble belastet to ganger for den samme turen

Du kan ha merket en reservert betaling på din konto. Det er en midlertidig kortbekreftelse som kommer fra banken din for å sjekke kortets gyldighet og minimere eventuell uredelig bruk av kortet og informasjonen.

Beløpet som er reservert belastes aldri fra din konto, men den kan føres opp som en ventende belastning som enten returneres umiddelbart eller innen 10 virkedager, avhengig av banken din. Hvis beløpet ikke er frigitt etter 10 virkedager, vennligst kontakt din bank eller kortutsteder.

Autorisasjonsgebyret kan også holdes for en kansellert tur.

Beløpet som blir holdt tilbake grunnet kortverifisering kan mislykkes av følgende årsaker:

• Du har ikke nok midler på kontoen din
  • Banken din tillater ikke en transaksjon
  • Systemet oppdager mistenkelig kortaktivitet.

Hvis kortverifiseringen mislykkes, vil det ikke være mulig å bestille en tur. I dette tilfellet, vennligst kontakt vår kundeservice.