Å sende kvitteringen din på nytt

Når du avslutter turen din vil du motta en kvittering til e-postadressen knyttet til din Bolt Konto.

Et alternativ å få sendt kvitteringen på nytt er tilgjengelig på Turhistorikk seksjon. Hvis du trenger at kvitteringen skal sendes til en annen e-postadresse, endrer du bare e-postadressen i profilen din.

Hvis du ikke finner en spesifikk kvittering eller du trenger eksport av alle fakturaene dine, vennligst ta kontakt med brukerstøtte vår ved å sende forespørselen din gjennom denne artikkelen.