Sende en kjørekvittering på nytt

Kvitteringer sendes til e-postadressen knyttet til Bolt-kontoen din etter hver fullført tur. Hvis du trenger at den skal sendes til en annen e-postadresse, bare endre e-postadressen i profilen din.

Hvis du ser etter en kvittering som skal sendes til deg på nytt, åpner du Bolt-appen og følg disse trinnene:

• Åpne kjøreloggen din
  • Finn turen
  • Trykk på de tre små prikkene øverst til høyre
  • Velg Send kvittering på nytt

Hvis du trenger å eksportere alle fakturaene dine, kan du kontakte støtteteamet vårt ved å sende forespørselen din gjennom denne artikkelen.