Parkeringsavgifter og Bopenger

I de fleste byer, blir - tilleggsavgifter - parkeringsavgifter og bompenger - automatisk lagt til sluttprisen når man kjører forbi en tollstasjon eller parkerer i et område hvor parkering er mot avgift.

I byer som ble nylig lansert, kan sjåfører legge til ekstra avfgifter til sluttprisen selv. Alle tilleggsavgifter må være begrunnet og inkludert i totalprisen. Passasjerer trenger ikke å betale avgifter eller kostnader som ikke er lagt til sluttprisen.

Rapporter et problem med prisen når du mistenker at noen tilleggsavgifter har ikke blitt automatisk lagt til. Om du trenger hjelp, vennligst ta kontakt med vår Brukerstøtte.