Sjekk dine Inntjeninger og Bonuser

Du kan finne din saldoinformasjon på Sjåfør Portalen. Du kan også sjekke dine saldodetaljer i appen ved å velge Inntjeninger seksjonen fra Startsiden.

• Saldo viser din start- og sluttsaldo for en valgt periode.
  • Inntekter viser dine inntekter og bonuser. Du kan dele inntekter slik at du ser i-app betalinger og kontantbetalinger separat ved å trykke på Inntekter-knappen. Vennligst vær obs på at kun i app betalinger er tilgjengelig i Norge for øyeblikket.
  • Netto viser dine inntjeninger, mindre kommisjonen. Det er summen som blir utbetalt til deg.

Alle faner kan vise nåværende uke, forrige uke, eller 3 siste måneder. Det er bare å sveipe fra toppen for å endre hva du ser. Du kan også se alle dager separat når du trykker på streker som representerer dem.

Noter:

• Siste turen din kan ta litt tid før den vises i appen
  • Bare bonuser som du har tjent dagen før er synlige. Du får bonuser sammen med utbetalinger.