Å legge til eller fjerne betalingsmåter

Du kan velge å administrere og endre betalingsmåtene i seksjon Betalinger.

For å legge til et kort vennligst velg Legg til Kort alternativet. Når du legger til et nytt kort, vil systemet vårt validere det med en reversibel transaksjon. Det kan ta opptil 14 virkedager å motta dette beløpet. Hvis du har problemer med å legge til kortet, må du sørge for at:

• Du skrev inn riktige kortopplysninger
  • Du har nok penger på kortet ditt
  • Kortet ditt er ikke utløpt
  • Ditt debet- eller kredittkort tillater gjentatte e-commerce
  • Du legger til Mastercard- eller Visa-kortet; American Express-kort godtas bare i Eurosonen land.

For å fjerne et kort, swipe linjen med et kortnummer til venstre. Husk at du bare kan fjerne et kort fra appen hvis det ikke er noen Betalinger på Vent på kontoen din.

Sjekk alltid at du har valgt riktig betalingsmåte før du ber om tur. Det er ikke mulig å endre det når turen har startet eller fakturere en annen betalingsmåte på et senere tidspunkt.