Grunner for Blokkert Konto

For å sikre utmerket service, kan din sjåførkonto bli sperret midlertidig eller permanent grunnet noen av følgende årsaker:

• Lave aktivitetspoeng
  • Lave vurderinger
  • Etterligning
  • Feil prissetting
  • Uregelmessige/mistenkelige aktiviteter
  • Enhver form for dårlig oppførsel.

Automatiske blokkeringer for lav aktivitetspoeng eller vurderinger kan ikke angres før blokkeringsperioden utløper eller etter en en-til-en samtale med noen fra Brukerstøtteteamet vårt.

Andre midlertidlige blokkeringer initiert av teamet vårt blir aktive frem til sjåføren møter kravene som ble kommunisert før blokkeringen ble startet.

Vennligst ta kontakt med vårt Brukerstøtteteam via appen vår for en detaljert forklaring og hjelp.