How can we help?

Logg på

Slett kontoen min

Hvis du ønsker å slette kontoen din, vennligst trykk på Kontakt Bolt på slutten av denne artikkelen.

Når kontoen din er slettet, er det ikke mulig å gjenopprette informasjon som er knyttet til den, inkludert kredittkortinformasjonen din og eventuelle kampanjer.

Selv om dataene dine blir slettet, beholder vi fremdeles informasjon som fakturaer og betalingsinformasjon for å overholde loven og vår Personvernpolicy.

Var denne artikkelen nyttig?