Sjekk ut Nåværende Kampanjer

I tillegg til å se saldo på kontoen din, kan du nå også se nåværende kampanjer i appen din.

For å gjøre dette, gå til Aktive Kampanjer fra Startsiden. Her finner du oversikt over alle aktive kampanjer, inkludert detaljer og hvor mange turer du bør kjøre for å få bonusen fra en spesifikk kampanje.

Kampanjefanene kan byttes for å vise de aktuelle nåværende aktive kampanjer og også kommende og fremtidige kampanjer.

Ved å trykke på en kampanje, åpnes ny oversikt over kampanjedetaljene.