Be om Prisgjennomgang

Sluttprisen er summen av faktorer som vurderes for en forhåndspris eller beregnes ut fra følgende elementer i noen byer:

• Basistariff
  • Kilometertariff (avstand)
  • Minuttsats (varighet)
  • Og dynamisk prising avhengig av etterspørsel.

I tilfelle dårlig internettforbindelse eller GPS-problemer, vil problemer bli oppdaget automatisk og prisen blir beregnet på nytt.

Hvis du mistenker et problem med sluttprisen, vennligst:

• Sveip høyre for å fullføre turen
  • Ikke bekreft prisen, men trykk på 'Problem med prisen'
  • Velg det riktige problemet.

Du kan finne mer informasjon på Passasjeren Betalte Mindre Eller Betalte Ikke.

Om du oppdrager problemer med priser oftere, vennligst dobbeltsjekk:

• At du bruker en anbefalt enhet
  • At sjåfør appen din er oppdatert til den nyeste versjonen
  • At dine Google Maps eller Waze apper er oppdaterte
  • At din GPS er satt til høy posisjonsnøyaktighet (for Android brukere).

Vennligst ta kontakt med Brukerstøtte i appen om du har noen spørsmål eller trenger mer hjelp.