Passasjer-kampanjer

Passasjerer kan ha rabattkoder eller andre kampanjer lagt til kontoen for å betale for turene. Kampanjer kan bli brukt for både kontantturer eller turer fullført med i-app betalinger.

Når en rabattert pris er belastet på en kontanttur, blir du varslet om det.

Appen sier både summen som er belastet fra kunden, og summen du tjener.

Noter:

• Når passasjeren bruker en kontant-kampanje, vennligst samle inn summen som vises. Bolt skal betale forskjellen til kontoen din.
  • Vennligst ikke glem at når appen sier at passasjeren betaler med kort, trenger du ikke å samle inn kontanter.