Å melde ukjente belastninger

Kort-autorisasjon, avbestillingsgebyr og gamle avgifter kan forveksles med en ukjent belastning.

Imidlertid, hvis du ikke kjenner igjen belastningen, vennligst ta kontakt med oss via in-app eller en e-post (liste over byer og lokale e-poster) og send oss følgende informasjon:

• En PDF-bankutskrift hvor avgiftene er tydelige nok (en screenshot er ikke gyldig nok, vennligst be din bank om en PDF utskrift)
  • Første 6 og siste 4 tallene på kortet som ble belastet
  • Kortets utløpsdato.

Før du kontakter oss, vennligst bekreft med familiemedlemmene eller vennene dine at de ikke har bestilt noen turer nylig og ikke har brukt kortinformasjonen din.