How can we help?

Logg på

Fjern Bolt-data min

Bolt behandler noen av dine personlige data. Når du installerer og registrerer deg i Bolt-appen, godtar du de generelle vilkårene og gir ditt samtykke til å samle inn og behandle dataene dine.

Dine personlige data lagres så lenge du har en aktiv konto. For å be om overføring av dine personlige data, vennligst kontakt vår brukerstøtte via appen.

For å fjerne dataene, vennligst be om sletting av kontoen. Etterpå blir dine personlige data slettet fra databasene, med mindre slike data er nødvendige for regnskapsføring, tvisteløsning eller forebygging av svindel. For mer informasjon, vennligst besøk vår Personvernpolicy.

Var denne artikkelen nyttig?