Hvordan bruke regnskapsfører med bedriftsprofil

Du kan koble utgifter fra selskapet ditt til din bedriftsprofil slik at Bolt kvitteringer blir automatisk sendt til regnskapsføreren din.

Det finnes to måter å gjøre det på:

Gjennom appen:

• Gå til Arbeidsturer i venstremenyen
  • Åpne Legge til regnskapsfører alternativet
  • Følg instruksene på nettsiden for å fullføre prosessen.

Ved å bruke nettsiden:

• Gå til SAP Concur website
  • Velge Ressurser fra menyen
  • Gå til App senter delen
  • Tast inn Bolt ved bruk av søkelinjen og logg inn med dine SAP opplysninger
  • Du trenger å verifisere innlogging med en SMS-kode som blir sendt til telefonnummeret ditt. Etter det, blir din bedriftsprofil koblet til regnskapsfører.

Vennligst vær oppmerksom på at hvis du endrer e-postadresse for kvitteringer blir du nødt til å logge deg inn på nytt.

For å koble av regnskapsfører fra din bedriftsprofil, gå gjennom appen til Arbeidsturer, velg  koble av regnskapsfører fra din bedriftsprofil, gå gjennom Appen til Arbeidsturer, velg regnskapsfører og klikk på søppel-ikonen.

Ved behov kan du ta kontakt med regnskapsfører.