W czym możemy pomóc?

Zaloguj

Wyłączanie Przejazdów Jeden Po Drugim

By dezaktywować Przejazdy Jeden Po Drugim:

  • przejdź w tryb online i przyjmij zlecenie;
  • umieść palec na szarym polu u dołu ekranu, przeciągając nim jednocześnie w kierunku górnej krawędzi telefonu;
  • otwórz menu przejazdu, klikając na - wyświetlaną obok rodzaju wybranej metody płatności - ikonę trzech kropek;
  • naciśnij korespondujący, zielony przycisk.

Istotne: wyłączając Przejazdy Jeden Po Drugim, otrzymywać będziesz mniej zleceń.

Czy ten artykuł był pomocny?