W czym możemy pomóc?

Zaloguj

Udostępnianie danych osobowych

Twoje dane osobowe będą przechowywane, dopóki Twoje konto pasażera będzie aktywne. Konta nieaktywne przez 3 lata są automatycznie usuwane, po uprzedniej weryfikacji.

W przypadku zamknięcia konta, Twoje dane zostaną usunięte, zgodnie z Polityką prywatności dla pasażerówWyjątek stanowią dane, które są wymagane do celów księgowych, rozstrzygania sporów lub zapobiegania oszustwom.  

W każdej chwili możesz uzyskać dostęp do Twoich danych, pod warunkiem weryfikacji Twojej tożsamości. W tym celu skontaktuj się z nami przez zakładkę Wsparcie w aplikacji.

Czy ten artykuł był pomocny?