W czym możemy pomóc?

Zaloguj

Usuwanie moich danych w Bolt

Bolt przechowuje niektóre dane osobowe. Kiedy instalujesz i rejestrujesz się w aplikacji Bolt akceptujesz nasz regulamin oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie i zbieranie danych.

Twoje dane osobowe będą przechowywane tak długo jak posiadasz aktywne konto. Aby wysłać prośbę o przekazanie danych osobowych, skontaktuj się z działem wsparcia w aplikacji.

Jeżeli chcesz usunąć dane konta, zażądaj usunięcia konta. Gdy to się stanie, Twoje dane osobowe będą usunięte z naszych baz. Zachowamy informacje, które są konieczne dla celów księgowości, rozwiązywania sporów oraz zapobiegania oszustwom. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.

Czy ten artykuł był pomocny?