Cum te putem ajuta?

Autentificare

Ștergerea contului

Dacă doriți să vă ștergeți contul Bolt, apăsați pe Contactează Bolt de la finalul acestui articol.

Odată ce contul dumneavoastră este șters, nu va mai fi posibil să recuperați informațiile conectate cu acesta, incluzând datele cardului de credit și orice promoții.

Chiar dacă datele dumneavoastră vor fi șterse, încă vom reține unele informații precum facturile și date despre plăți pentru a fi în conformitate cu legea și după cum este menționat în Politica de Confidențialitate.

A fost util acest articol?