Cum te putem ajuta?

Autentificare

Cererea de date personale

Datele tale vor fi stocate atât timp cât ai un cont activ de șofer partener. În cazul în care contul de șofer partener este închis, datele personale vor fi stocate pentru încă 3 ani. Răspundem tuturor cererilor de ștergere sau transfer de date personale înregistrate prin email în termen de o lună și vom specifica perioada de ștergere sau transfer a datelor.

În cazul în care contul este închis, datele personale vor fi șterse din baza de date ( conform politicilor menționate în Politica de Confidențialitate pentru șoferii) ,în afară de situația în care aceste date sunt necesare pentru contabilitate, rezolvarea diferitelor dispute sau prevenirea fraudei.

Poți cere în orice moment transferul datelor stocate. Înainte de a transfera datele, te vom ruga să-ți verifici identitatea . Dacă dorești să faci o astfel de cerere, te rugăm să contactezi echipa de suport prin intermediul aplicației.

A fost util acest articol?