Cum te putem ajuta?

Autentificare

Ștergerea datelor din contul Bolt

Bolt procesează unele din datele dumneavoastră personale. Atunci când instalați și vă înregistrați în aplicația Bolt, acceptați Termenii și Condițiile și vă oferiți acordul pentru colectarea și procesarea datelor dumneavoastră.

Datele dumneavoastră personale vor fi stocate pe toată perioada în care contul este activ. Pentru a solicita un transfer al datelor personale, vă rugăm să contactați echipa de Asistență din aplicație.

Pentru a șterge datele dumneavoastră, vă rugăm să solicitați ștergerea contului. Astfel, datele personale vor fi șterse din bazele de date, numai în condițiile în care acestea nu sunt necesare pentru contabilitate, soluționarea litigiilor sau prevenirea fraudei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

A fost util acest articol?