Ako môžeme pomôcť?

Prihlásiť sa

Vymazať môj účet

Ak chcete svoj účet odstrániť, ťuknite na položku Kontaktovať Bolt na konci tohto článku.

Po odstránení vášho účtu už nebude možné obnoviť informácie s ním spojené, vrátane informácií o vašej platobnej karte či zľavových akcií.

Napriek tomu, že vaše údaje budú vymazané, stále uchovávame informácie, ako sú faktúry či platobné údaje tak, aby boli v súlade so zákonom a takisto našimi zásadami o ochrane osobných údajov.

Pomohol Vám tento článok?