Begära en körning

Att beställa en resa genom Bolt-appen kan endast göras på begäran. Allt du behöver göra är att ange din upphämtningsadress, din destination och eventuella extra stopp.

Så här enkelt är det:

• Öppna Bolt-appen
  • Tryck på Ange destination för att lägga till din destination
  • För att lägga till fler stopp trycker du på plusikonen (+) till höger om sökfältet. För att ta bort ett stopp trycker du på X:et bredvid
  • Tryck på Klar för att fortsätta
  • Välj önskad kategori
  • Klicka på den gröna knappen för att bekräfta beställningen.

När resan är avslutad kan du betygsätta din resa.

Tänk på:

• Du kan lägga till maximalt 3 stopp på din Bolt-resa
  • Du kan inte lägga till ett nytt stopp när resan har startat, men du kan ändra destinationen
  • Föraren gör stoppen i den ordning du lägger till dem, informera föraren om du behöver ändra ordningen på stoppen
  • Du kan också använda den nya ikonen för säkerhetsverktyg om en nödsituation skulle uppstå under din resa för att kontakta myndigheter för hjälp.