Använda en kampanjkod

Du kan bara använda kampanjkoder för “in-app-betalningar” (kredit- eller betalkort). För att aktivera din rabatt måste du ange koden innan du beställer din resa:

• Gå till huvudmenyn (övre vänstra hörnet) och tryck på Kampanjer
  • Om du inte har valt ett kort som betalningsmetod i appen måste du ändra betalningsmetoden
  • Ange kampanjkoden
  • Tryck på Bekräfta

Om du lägger till fler än en kampanjkod måste du manuellt välja den du vill använda innan du beställer resan.

Välja en kampanj

Om du vill se alla dina aktiva och icke aktiva kampanjer, besök betalnings-fliken i huvudmenyn. Här kan du:

• Välja vilken aktiv kampanj du vill använda för din nästa resa
  • Kontrollera villkoren för varje kampanj du har tillgänglig

Vänligen läs artikeln: Problem med kampanjkod om du stöter på problem när du försöker använda en kampanjkod för din resa.