Använda en kampanjkod

Du kan bara använda kampanjkoder för “in-app-betalningar” (kredit- eller betalkort). För att aktivera din rabatt måste du ange koden innan du beställer din resa:

• Gå till huvudmenyn (övre vänstra hörnet) och tryck på Kampanjer
  • Om du inte har valt ett kort som betalningsmetod i appen måste du ändra betalningsmetoden
  • Ange kampanjkoden
  • Tryck på Bekräfta

Om du lägger till fler än en kampanjkod måste du manuellt välja den du vill använda innan du beställer resan.