Lösa en misslyckad betalning

En kortbetalning kan misslyckas av flera anledningar:

• Det finns inte tillräckligt med pengar på ditt kort
  • Ditt kort har gått ut
  • Internetköp är inte aktiverade för ditt kort
  • Du har överskridit din dagliga / månatliga gräns för inköp online.

När det finns en misslyckad betalning på ditt konto kommer ditt Bolt saldo att vara negativt. Du har möjlighet att lägga till pengar på ditt Bolt saldo (fylla på det relevanta beloppet) så att saldot kan bli positivt igen. Alternativt kommer det obetalda beloppet att debiteras från dig vid din nästa beställning. När du fyllt på ditt saldo eller betalat skyldigheten vid din nästa resa ska ditt saldo bli noll.

Du kan kontrollera ditt Bolt saldo på fliken Betalningar i appen.

Om du fortfarande upplever problem eller besvär vänligen kontakta vår kundtjänst för ytterligare assistans.