Priset var högre än jag trodde

Har du vår senaste app får du en prisuppskattning innan du bekräftar en resa. Om slutpriset visar sig vara mycket högre än det förväntade priset kan möjliga anledningar vara:

Om du har ytterligare frågor om slutpriset, vänligen kontakta vårt supportteam via appen så hjälper vi dig vidare.

OBS! På grund av att vissa kortutgivare kräver en deposition kan det hända att en extra kostnad har debiterats ditt konto, men oroa dig inte, depositionen kommer att betalas tillbaka. Vänligen läs mer under: Bolt avgifter för ytterligare information.