Ändra e-mailadress

Att ändra dina kontaktuppgifter är enkelt. Se nedan hur du ändrar din e-mailadress:

• Tryck på Menyn (uppe i vänster hörn)
  • Välj Profil
  • Tryck på e-postadress för att redigera

Varje konto är associerat med ett specifikt telefonnummer som av säkerhetsskäl inte kan ändras av dig i efterhand. Om du önskar ändra ditt telefonnummer gör du det enklast genom att logga ut, ange nytt nummer och skapa ett nytt konto.

OBS: Om du skapar ett nytt konto kommer du inte längre se din historik som var kopplat till ditt gamla konto.