Att skicka ett resekvitto på nytt

Kvitton för resor skickas till den e-postadress som är kopplad till ditt Bolt-konto efter varje avslutad resa. Om du vill att de ska skickas till en annan e-postadress ändrar du bara e-postadressen i din profil.

Om du vill att ett kvitto skickas till dig på nytt kan du öppna Bolt-appen och följa de nästa stegen:

• Öppna din resehistorik.
  • Hitta den relevanta resan.
  • Tryck på de tre små prickarna i det övre högra hörnet.
  • Välj Skicka kvittot igen.

Om du behöver en export av alla dina fakturor kan du kontakta vårt supportteam genom att skicka in din begäran via den här artikeln.

Observera: Resekvitton kan endast skickas på nytt via appen 24 timmar efter att resan har avslutats.