Få kvitto

När din resa avslutats får du ett kvitto till den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Om du av någon anledning inte fått ett kvitto kan du enkelt lösa detta efteråt. Följ bara dessa steg:

• Gå till huvudmenyn (övre vänstra hörnet)
  • Tryck på Historik
  • Välj resan det gäller
  • Tryck på skicka kvittot igen

Om du, trots att du har gjort ovan, inte får ditt kvitto rekommenderar vi följande:

• Kontrollera att du har rätt mail kopplad till ditt Bolt-konto
  • Kontrollera din skräppost (avsändaren är Bolt)

OBS! Du kan också ladda ner en faktura genom att klicka på Ladda ner faktura längst ner på kvittot.