Skicka ett kvitto på nytt

Du kommer att få ett kvitto på e-mailen som är länkad till ditt Bolt-konto efter varje färd.

Ett alternativ att skicka ett kvitto igen finns på fliken Rese-historik. Om du behöver att den ska skickas till en annan e-postadress ändrar du bara e-postadressen i din profil.

Om du inte hittar ett specifikt kvitto eller behöver export av alla dina fakturor, kontakta vårt supportteam genom att skicka din förfrågan genom den här artikeln.