Förlorat ett föremål

Förlorat föremål

Du har 24 timmar på dig att kontakta föraren för att fråga om hen hittat något och ordna en lösning. Följ helt enkelt stegen nedan:

• Välj Huvudmenyn (övre vänstra hörnet)
  • Tryck på Historik
  • Välj resan det angår
  • Tryck på Samtals-knappen

Förlorad telefon

Om du har tappat din telefon eller mer än 24 timmar har gått sedan du förlorade ditt föremål, kontakta vårt support team. Uppge detaljer om resan så svarar vi så snabbt som möjligt.

OBS:

• Förare informeras om att lämna förlorade föremål till vårt kontor eller närmaste polisstation.
  • Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig få tillbaka ditt föremål, dock är Bolt inte ansvariga för föremål som förlorats under resor.
  • Ta hänsyn till tiden som går och arbetet som föraren gör för att återlämna din artikel. En liten kompensation uppskattas alltid!

Om komplikationer uppstår eller om du behöver ytterligare hjälp från vår sida, vänligen kontakta vårt support team.