Förlorat ett föremål

Om du har förlorat eller glömt ett föremål på en resa som ägde rum inom de senaste 24 timmarna kan du kontakta föraren och tillsammans se till att föremålet lämnas tillbaka. För att göra detta, vänligen följ dessa steg:

• Tryck på Menyn
  • Välj Historik
  • Välj rätt resa
  • Tryck på Samtalsknappen

Om det har gått mer än 24 timmar, vänligen kontakta vårt supportteam via appen. För att vi ska kunna hjälpa dig kommer vi att behöva information om resan och det förlorade föremålet.

Tänk på:

• Alla våra förare är informerade om att förlorade föremål ska lämnas till vårt kontor eller närmaste polisstation.
  • Vi gör allt vi kan för att du ska få tillbaka eventuella förlorade föremål men vänligen notera att Bolt inte är ansvariga för denna typ av händelser.