Tekniska problem

Om din telefon är inte kompatibel med appen eller om du använder en gammal appversion kan det hända att du upplever tekniska problem.

För att försöka lösa problemet omedelbart kan du prova följande:

• Starta om enheten
  • Uppdatera din app
  • Uppgradera telefonens operativsystem
  • Installera appen igen

Vad ska man göra om ett problem uppstår under resan?

• Om appen kraschar, starta om enheten, reseinformationen finns på våra servrar, och du behöver inte oroa dig för att körningen kommer att avbrytas på grund av omstart
  • Om omstart av din telefon inte löser problemet, be om kontroll av problem rörande priset

För att undvika nätverksproblem rekommenderar vi att enheten är ansluten till en billaddare och används en minsta dataplan om 1 - 2 GB på 3G eller 4G

Om du behöver ytterligare hjälp för att lösa ett tekniskt problem, kontakta vårt supportteam via appen.

OBS! Vänligen kolla in informationen om Krav på min enhet (smartphone).