Ersättningar och bonusar

Du kan kontrollera ditt saldo i förar-appen genom att välja fliken Intäkter på startskärmen:

• Balans-fliken: Start, slut och förändring i balans under en vald tidsram
  • Intäkts-fliken: Kostnader, intäkter och nettoinkomst. Du kan utöka flikarna för kostnader och intäkter för att se mer detaljerad information.

Du kan tillämpa dagliga, veckovisa eller månadsfilter på båda vyerna. För att göra det, tryck på kalenderikonen och välj önskat filter.

Balansinformation och rapporter för de föregående månaderna och åren finns tillgängliga i förarportalen.

OBS:

• Inkomster från din senaste resa (inklusive intjänade bonusar) kanske inte syns direkt i appen
  • Bonusar betalas ut med utbetalningar.