Ersättningar och bonusar

Information om din kontobalans finns i Förarportalen. Du kan också kontrollera dina saldouppgifter i appen genom att välj fliken Ersättningar på hemskärmen:

• Fliken Balans visar din startbalans och slutbalans
  • Fliken Inkomster visar dina intäkter och bonusar
  • Här kan du sortera intäkterna för att se kontant och in-app betalningar separat genom att klicka på inkomstbubblan (Gäller ej i Sverige).
  • Fliken Netto visar ditt resultat exklusive förmedlingsavgifter

Alla dessa flikar kan ställas att visa aktuell vecka, tidigare veckor eller de senaste 3 månaderna. Du kan också se olika dagar separat genom att klicka på staplarna.

Tänk på: Endast bonusar för föregående dag syns. Bonusar betalas samtidigt som övriga utbetalningar.