Lägga till eller välja betalningsmetod

För att kunna beställa en resa med Bolt behöver du lägga in ditt betal- eller kreditkort i appen. Vi kommer att debitera det kort du valt innan i samband med att du beställer en bil efter det att resan avslutats.

Om du vill lägga till ett kort och/eller ändra din betalningsmetod, vänligen följ dessa enkla steg:

• Gå till Huvudmenyn (övre vänstra hörnet)
  • Tryck på Betalningar
  • Välj Lägg till kort
  • Ange, manuellt eller genom kamerafunktionen, dina kortuppgifter och tryck på bekräfta
  • Ange kortets utgångsdatum och CVC-kod (tre siffror på baksidan av ditt kort)

Om du har två eller fler betalningsmetoder kan du välja vilken som ska användas:

• Tryck på Betalningar
  • Välj din betalningsmetod genom att klicka på den du föredrar

Värt att känna till:

• I Sverige måste du lägga till ditt betalkort i appen. Du kan alltså inte betala med kontanter
  • All kortdata lagras säkert och krypteras så du kan känna dig trygg
  • Om du har problem med att lägga till ditt kort läs m er under: Kan inte lägga till betalkort.