Lägga till eller ta bort betalningsmetoder

Du kan hantera och ändra dina betalningsmetoder på fliken Välj betalningsmetod.

För att lägga till ett kort, använd alternativet Lägg till ditt kort. När du lägger till ett nytt kort kommer vårt system att validera det med en vändbar transaktion. Det kan ta upp till 14 arbetsdagar innan detta belopp frigörs. Om du har problem med att lägga till ditt kort, se till att:

• Du angav korrekta kortuppgifter
  • Du har tillräckligt med pengar på ditt kort
  • Ditt kort har inte löpt ut
  • Ditt betalkort eller kreditkort tillåter återkommande e-handelstransaktioner
  • Du lägger till ditt Mastercard- eller Visa-kort; American Express-kort accepteras endast i länder i euroområdet.

För att ta bort ett kort sveper du linjen med ett kortnummer åt vänster. Tänk på att du bara kan ta bort ett kort från appen om det inte finns några väntande betalningar på ditt konto.

Kontrollera alltid att du har valt rätt betalningsmetod innan du begär en åktur. Det är inte möjligt att ändra det när resan har startat eller fakturera en annan betalningsmetod i ett senare skede.