Tekniska problem

Om du har problem med att beställa en resa eller stöter på problem under en resa, vänligen prova följande steg:

• Gå till Google Play för Android och App Store för iOS och se om du behöver uppdatera appen
  • Om det behövs, testa att uppdatera telefonens operativsystem
  • Om appen har fryst, testa att starta om din telefon
  • Om inget av ovan hjälper testa att ta bort appen och installera den på nytt

Om problemet kvarstår, vänligen kontakta vårt supportteam via appen för ytterligare assistans.