Betygsätta en resa

Efter en resa avslutats kan du ge din förare ett omdöme.

Såhär gör du:

• Lämna en kommentar (det gör att vi kan göra vår tjänst bättre)
  • Välj hur många stjärnor du vill ge den förare som kört dig

Glöm inte att ge din förare ett omdöme nästa gång du reser med Bolt!

Tänk på:

• Ett 1-stjärnigt omdöme motsvarar en mycket dålig service medan ett 5-stjärnigt omdöme betyder att din resa var suverän.
  • Se till att ge ett ärligt omdöme eftersom det hjälper oss att erbjuda en ännu bättre tjänst.