Passagerare glömde ett föremål

Efter varje resa se till att/verifiera att passageraren inte har glömt något. Om du hittar ett kvarglömt föremål, vänligen följ dessa riktlinjer:

• Kontakta vårt supportteam via appen och lämna det kvarglömda föremålet till vårt närmaste kontor inom 24 timmar
  • Om passageraren kontaktar dig, avtala tid att lämna tillbaka det kvarglömda föremålet utan någon extra kostnad
  • Om du inte lyckats överlämna föremålet till passageraren, lämna glömt föremål till vårt närmaste kontor.

Vi uppskattar din professionalism!